Bandenservice

Ook voor banden bent U bij ons aan het juiste adres!

Wij leveren vrijwel alle merken banden tegen concurrerende tarieven. Levering van winterbanden is uiteraard mogelijk. U kunt Uw zomer- en winterbanden (met velg) bij ons opslaan.

Met onze moderne bandendemonteer- en balanceerapparatuur kunnen we in combinatie met de computergestuurde uitlijnapparatuur Uw auto-onderstel optimaal op de weg zetten.

Heeft U vragen hoe U zelf de bandenspanning kunt controleren of welk type band het best bij Uw auto past? Wij adviseren U graag en compleet!

Uitlijnen

Uitlijnen is als het ware de vier wielen recht onder de auto zetten, zodat de auto goed in het spoor blijft. Elke auto heeft speciale afstelgegevens vanaf de fabrikant om de auto prettig te laten rijden en de banden gelijkmatig afslijten.

Ook na het vervangen van fuseekogels, stuurkogels of schokbrekers moet een auto worden uitgelijnd.

Tijdens het uitlijnen wordt de afstelling van de wielophanging en het onderstel van Uw auto gecontroleerd. Bij een verkeerd uitgelijnde auto kunnen klachten ontstaan zoals: het naar links of rechts trekken van de auto onstabiel weggedrag trilling in het stuur stuur staat niet in de rechtuitstand als de auto rechtuit rijdt overmatige of "scheve" slijtage van de banden

Met behulp van onze equipment kunnen wij een nauwkeurige vierwiels-uitlijning aan Uw auto uitvoeren.

Wij kunnen van elk wiel de wielstand afzonderlijk aflezen en deze wordt volgens de aangegeven fabrieksmarges afgesteld. Ook het stuur wordt perfect rechtgezet. Een goed uitgelijnde auto rijdt beter en is dus goed voor de verkeersveiligheid!