Coronamaatregelen:
Wij maken de werkplekken regelmatig schoon en voor en na onderhoud of reparatie aan Uw auto worden stuur, versnellingspook en handgrepen van Uw auto extra gereinigd.
Werkplaatsafspraken kunnen gewoon doorgaan. Indien U contact wilt vermijden kunnen wij (kosteloos) Uw auto halen en brengen.
Voor bezichtiging of aankoop van een auto kunt U een afspraak maken zodat de hygiënemaatregelen in acht genomen kunnen worden.

De bandenservice bij Autobedrijf Zaayer in Ommeren

Wij leveren alle merken autobanden en uw zomer- of winterbanden kunnen bij ons worden opgeslagen. De banden worden binnen ons bedrijf onder de perfecte condities opgeslagen zodat het rubber niet uitdroogt. Wij adviseren u graag omtrent de juiste bandenspanning en de diverse merken en soorten banden!

Perfect uitlijnen van uw banden

Uitlijnen is als het ware de wielen recht onder de auto zetten zodat deze goed in het spoor blijft. Na vervangen van fuseekogel, stuurkogel of schokbreker moet een auto worden uitgelijnd. De afstelling van de wielophanging en het onderstel worden tijdens het uitlijnen gecontroleerd. Soms merkt U zelf dat de auto naar links of rechts trekt of dat de banden scheef afslijten; ook dan verhelpt uitlijnen vaak dit mankement.