Coronamaatregelen:
Werkplaatsafspraken kunnen gewoon doorgaan. Indien U contact wilt vermijden kunnen wij (kosteloos) Uw auto halen en brengen.
Wij maken de werkplekken regelmatig schoon en voor en na onderhoud of reparatie aan Uw auto worden stuur, versnellingspook en handgrepen van Uw auto extra gereinigd.
Showroombezoek op afspraak is vanaf 3 maart weer toegestaan. Dus bel, mail of plan online een afspraak in!
Dit is een van de versoepelingen die is aangekondigd. Uiteraard houden we ons aan de geldende richtlijnen zodat een bezoek aan ons bedrijf op een veilige en vertrouwde manier kan plaatsvinden.

De bandenservice bij Autobedrijf Zaayer in Ommeren

Wij leveren alle merken autobanden en uw zomer- of winterbanden kunnen bij ons worden opgeslagen. De banden worden binnen ons bedrijf onder de perfecte condities opgeslagen zodat het rubber niet uitdroogt. Wij adviseren u graag omtrent de juiste bandenspanning en de diverse merken en soorten banden!

Perfect uitlijnen van uw banden

Uitlijnen is als het ware de wielen recht onder de auto zetten zodat deze goed in het spoor blijft. Na vervangen van fuseekogel, stuurkogel of schokbreker moet een auto worden uitgelijnd. De afstelling van de wielophanging en het onderstel worden tijdens het uitlijnen gecontroleerd. Soms merkt U zelf dat de auto naar links of rechts trekt of dat de banden scheef afslijten; ook dan verhelpt uitlijnen vaak dit mankement.