Over Ons

Autobedrijf Zaayer V.o.f. is een modern universeel autobedrijf waar vakmanschap, kwaliteit en vriendelijkheid hand in hand gaan. Wij bieden een zeer uitgebreid pakket diensten aan.

In 1968 begon de grondlegger Drikus Zaaijer met de verkoop en reparatie van de welbekende Citroen 2CV6 ofwel de lelijke eend. Het bedrijf was succesvol en werd ook wel "de Eendenkooi" genoemd. Het bedrijf werd steeds verder uitgebreid en groeide uit tot een modern universeel autobedrijf. Henry Zaaijer heeft de scepter van zijn vader overgenomen en hoogste prioriteit is nog steeds om de klant zo goed en compleet mogelijk van dienst te zijn.

In 2007 is ons bedrijf geheel vernieuwd en voorzien van de meest geavanceerde en moderne apparatuur en spuitinrichting. Zo kunnen wij alle mogelijke reparaties in eigen beheer uitvoeren; regulier onderhoud tot schadereparatie of restauratie behoren tot de mogelijkheden. Kortom alles wat er aan Uw auto zit kunnen wij repareren! Kijk voor uitgebreide informatie eens op deze site onder producten en diensten.

Doordat wij een universeel autobedrijf en niet merkgebonden zijn kunnen wij U als neutrale partner optimaal adviseren omtrent de aankoop van Uw toekomstige auto. Wij begeleiden U optimaal bij de aanschaf van nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Autobedrijf Zaayer V.o.f.: Compleet, Goed, Betaalbaar!

MedewerkersHenry Zaaijer

Geurt van Eck