Schadeherstel

Voor het herstellen van schade aan Uw auto zijn wij een betrouwbare partner. U wordt vakkundig begeleid door onze medewerkers. Hulp bij het invullen van het schadeformulier, taxatie, reparatie en ook vervangend vervoer wordt snel voor U geregeld. Wij regelen de gehele expertise en schade-afwikkeling. Ook deze reparatie is binnen ons bedrijf mogelijk. Wij kunnen Uw auto indien nodig richten, plaatwerk repareren of vervangen en Uw auto wordt in onze moderne spuitcabine met de grootst mogelijke zorg gespoten.

Na het repareren van een schade aan Uw auto zult U versteld staan; U ziet er niks meer van!

Autoruitschade

Binnen ons bedrijf wordt altijd eerst geconstateerd of de ruit kan worden gerepareerd of vervangen moet worden. Met hoogwaardige harsproducten kan een sterretje in Uw autoruit snel en definitief worden gerepareerd.

Op het gebied van ruitherstel en -vervanging werken wij voor alle verzekeringsmaatschappijen. Ook de no-claim kortingen die door diverse partijen worden gegeven worden door ons bedrijf gehanteerd.

Ook steenslagreparaties voeren wij bijv. tijdens regulier onderhoud voor U uit. Wist U dat dit wordt vergoed door bijna alle verzekeringsmaatschappijen vanaf wa+(beperkt casco) dekking? Dit zonder dat Uw no-claim korting in gevaar komt!

Moet de autoruit worden vervangen? Geen probleem. ook dan kunt U onder dezelfde condities als bij de ruitreparaties rekenen op vakkundig en snelle montage door Autobedrijf Zaayer V.o.f..

Restylen (uitdeuken zonder spuiten)

Deze reparatietechniek is speciaal ontwikkeld voor het repareren van kleine deukjes en hagelschade.

Met behulp van speciaal gereedschap kunnen zelfs kleinere deukjes op moeilijk bereikbare plaatsen probleemloos worden uitgedeukt. Hierbij blijft de originele laklaag intact!

Spotrepair

Spotrepair is het plaatselijk bijspuiten van een bumperhoek of ander deel van de auto met een kleine lakbeschadiging.

Spuiterij

Autobedrijf Zaayer V.o.f. is zelf in het bezit van een moderne spuiterij.

In de uiterst stofvrije ruimte wordt Uw auto met de grootst mogelijke zorg gespoten.

Wij werken met het Dupont laksysteem met reparatie-garantie.

Restauratie oldtimers en klassiekers

Ook het restaureren van klassiekers en oldtimers wordt regelmatig binnen ons bedrijf verzorgd.

Uw Bentley, Citroen 2CV6 of Volkswagen Kever; onze medewerkers verstaan hun vak!

Een totale of gedeeltelijk restauratie kunnen wij in eigen beheer tot in detail voor U uitvoeren.

Laat U eens informeren wat de mogelijkheden zijn.