Coronamaatregelen:
Wij maken de werkplekken regelmatig schoon en voor en na onderhoud of reparatie aan Uw auto worden stuur, versnellingspook en handgrepen van Uw auto extra gereinigd.
Werkplaatsafspraken kunnen gewoon doorgaan. Indien U contact wilt vermijden kunnen wij (kosteloos) Uw auto halen en brengen.
Voor bezichtiging of aankoop van een auto kunt U een afspraak maken zodat de hygiënemaatregelen in acht genomen kunnen worden.

Werkplaats

Wij onderhouden (lease)auto’s, campers, caravans en lichte bedrijfswagens tot 3500 kilo. Er is een ruim parkeerterrein aanwezig welke buiten openingstijden is afgesloten waardoor Uw voertuig niet langs de openbare weg gestald staat. In onze werkplaats is een uitgebreide reeks aan equipment aanwezig; APK-straat met remmenbank en diverse meetapparatuur, airco-vulstation, banden-balanceerapparaat en uitlijnapparatuur, testapparatuur om storingen uit te lezen en diagnose te stellen etc.

Afspraak

@

Openingstijden

Maandag07:30 - 19:00
Dinsdag07:30 - 19:00
Woensdag07:30 - 19:00
Donderdag07:30 - 19:00
Vrijdag07:30 - 19:00
Zaterdag08:00 - 13:00
ZondagGesloten
Coronamaatregelen: Wij maken de werkplekken regelmatig schoon en voor en na onderhoud of reparatie aan Uw auto worden stuur, versnellingspook en handgrepen van Uw auto extra gereinigd. Werkplaatsafspraken kunnen gewoon doorgaan. Indien U contact wilt vermijden kunnen wij (kosteloos) Uw auto halen en brengen. Voor bezichtiging of aankoop van een auto kunt U een afspraak maken zodat de hygiënemaatregelen in acht genomen kunnen worden.