Coronamaatregelen:
Werkplaatsafspraken kunnen gewoon doorgaan. Indien U contact wilt vermijden kunnen wij (kosteloos) Uw auto halen en brengen.
Wij maken de werkplekken regelmatig schoon en voor en na onderhoud of reparatie aan Uw auto worden stuur, versnellingspook en handgrepen van Uw auto extra gereinigd.
Showroombezoek op afspraak is vanaf 3 maart weer toegestaan. Dus bel, mail of plan online een afspraak in!
Dit is een van de versoepelingen die is aangekondigd. Uiteraard houden we ons aan de geldende richtlijnen zodat een bezoek aan ons bedrijf op een veilige en vertrouwde manier kan plaatsvinden.

Werkplaats

Wij onderhouden (lease)auto’s, campers, caravans en lichte bedrijfswagens tot 3500 kilo. Er is een ruim parkeerterrein aanwezig welke buiten openingstijden is afgesloten waardoor Uw voertuig niet langs de openbare weg gestald staat. In onze werkplaats is een uitgebreide reeks aan equipment aanwezig; APK-straat met remmenbank en diverse meetapparatuur, airco-vulstation, banden-balanceerapparaat en uitlijnapparatuur, testapparatuur om storingen uit te lezen en diagnose te stellen etc.

Afspraak

@

Openingstijden

Maandag07:30 - 19:00
Dinsdag07:30 - 19:00
Woensdag07:30 - 19:00
Donderdag07:30 - 19:00
Vrijdag07:30 - 19:00
Zaterdag09:00-13:00
ZondagGesloten
Coronamaatregelen: Werkplaatsafspraken kunnen gewoon doorgaan. Indien U contact wilt vermijden kunnen wij (kosteloos) Uw auto halen en brengen. Wij maken de werkplekken regelmatig schoon en voor en na onderhoud of reparatie aan Uw auto worden stuur, versnellingspook en handgrepen van Uw auto extra gereinigd. Showroombezoek op afspraak is vanaf 3 maart weer toegestaan. Dus bel, mail of plan online een afspraak in! Dit is een van de versoepelingen die is aangekondigd. Uiteraard houden we ons aan de geldende richtlijnen zodat een bezoek aan ons bedrijf op een veilige en vertrouwde manier kan plaatsvinden.